Thuishulp met de glimlach. Tevreden klanten en huishoudhulpen die zich goed voelen in hun job. Dat is de centrale missie van Dienstenaanhuis.
Dirk Brugge

Wie zijn wij?

Dienstenaanhuis, dat zijn meer dan 2800 medewerkers die actief zijn in meer dan 14.000  huishoudens in heel Vlaanderen en Waals-Brabant. Klanten en medewerkers kunnen terecht in 32 kantoren in de 5 Vlaamse provincies en Waals-Brabant.

Wij zetten 100% in op onze medewerkers. Dat is het basis van onze kwaliteitsgarantie: goed gevormde en gemotiveerde huishoudhulpen die van aanpakken weten en die maximaal ondersteund worden door coördinatoren, coaches, ICT’ers en servicemedewerkers.

Ondanks het stijgende aantal medewerkers blijven wij werken als een familiebedrijf: het aantal hiërarchische niveaus is tot een minimum beperkt, we stimuleren een open omgangs- en overlegcultuur, waar het kan krijgen onze medewerkers de ruimte om zelf hun werk te organiseren.

Om de drie maanden ontvangen al onze huishoudhulpen de “Happy”, een personeelsmagazine speciaal van en voor hen. Ieder jaar houden we een grote gezinsdag. Zo bieden we onze medewerkers de kans om collega’s van over heel het land te ontmoeten. Onze poetshulpen ervaren deze dag als een feest.

Missie

Thuishulp met de glimlach. Dat is onze missie. Het is een dubbel engagement: tevreden klanten én een team van huishoudhulpen, coördinatoren enz. die houden van hun job. Het een kan niet zonder het ander. Daarom investeren wij in de selectie, vorming en begeleiding van onze medewerkers. We zorgen ervoor dat ze zich bij ons thuisvoelen.

Pionier

Dienstenaanhuis is een van de pioniers onder de dienstenchequebedrijven. We zijn gestart in 2004, tegelijk met de opstart van het systeem van dienstencheques. 

Door de sociale insteek, de nadruk op vorming en begeleiding, en de aandacht voor de kwaliteit van de geleverde diensten, groeide Dienstenaanhuis snel. Een jaar na de start in Brugge werden we ook actief in Oost-Vlaanderen. De andere Vlaamse provincies volgden kort nadien. Eind 2011 telde Dienstenaanhuis bijna 1000 werknemers. Dat we vandaag met meer dan 2800 zijn, is te danken aan de dagelijkse inzet en het enthousiasme van iedereen.