Samen sterk, daar geloven we in. We staan open voor alle mogelijke vormen van samenwerking in dienstverlenende en aanverwante sectoren.
Dirk Brugge

Partnerships

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Bedrijven en organisaties zoeken naar allerlei manieren om diensten op een eenvoudige, mensgerichte en efficiënte manier aan te bieden. Wij geloven in de kracht van samenwerking.

In 2011 werden onze jarenlange inspanningen gelauwerd met een 35ste plaats in de Europese Top 500 van familiale groeibedrijven. Belangrijke criteria waren onder meer de financieel gezonde basis van de onderneming en de familiale aandeelhoudersstructuur. In die Top 500 was Dienstenaanhuis de hoogst gerangschikte Belgische onderneming, onder meer door de groei van het aantal medewerkers (op dat ogenblik bijna 1.000 ). Die groei was mede te danken aan doordachte overnames in combinatie met een geslaagde integratie van de overgenomen bedrijven.

Ondertussen zijn wij verder gegroeid tot een bedrijf met meer dan 2.300  medewerkers, met behoud van de familiale structuur én het familiale karakter. Naast andere dienstenchequebedrijven, hebben we de voorbije jaren ook een aantal voormalige PWA’s opgenomen en geïntegreerd in Dienstenaanhuis (o.a. van de gemeentes Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Nevele…).

Bent u op zoek naar een sterke partner of heeft u plannen voor een innoverend project, bel dan naar het hoofdkantoor op 050 45 02 56 en vraag naar Nico Daenens of stuur een e-mail naar directie@dienstenaanhuis.be.