Het directe contact tussen mensen is voor ons belangrijk. We houden de communicatielijnen graag kort. Kwaliteit is de rode draad.
Dirk Brugge

Hoe werken wij?

Dienstenaanhuis vindt direct contact tussen mensen belangrijk.

Klant worden bij Dienstenaanhuis is eenvoudig:

  1. U neemt contact met ons op via de telefoon of via het contactformulier.
  2. Samen bepalen we hoeveel blokken van 4 uur huishoudhulp u per week of per twee weken nodig hebt.
  3. Wij zoeken een geschikte huishoudhulp voor u.
  4. Uw huishoudhulp komt op bezoek en de samenwerking wordt gestart.

Medewerker worden bij Dienstenaanhuis is eenvoudig:

  1. Zoek in onze aanbiedingen naar een job die u gepast lijkt.
  2. Neem contact met ons op en solliciteer m.b.v. het formulier of bel ons.
  3. We gaan in een gesprek na of u voor de job in aanmerking komt.

Aandacht voor kwaliteit op alle vlakken

Al de medewerkers van Dienstenaanhuis worden met zorg geselecteerd en opgeleid. De opleiding beperkt zich niet tot de techniek van het poetsen. Wij hechten ook veel belang aan veiligheid en communicatie.

Coaching en interne opleidingen

Onze medewerkers willen hun job graag goed doen. Door een specifiek opleidingstraject, permanente vorming en persoonlijke begeleiding krijgen ze de kans om te groeien in professionaliteit.

Veiligheid

Bij Dienstenaanhuis rekenen we op elkaar. Als iemand uitvalt door een ongeval, veroorzaakt dat veel extra werk voor de anderen. Maar de gevolgen voor de betrokken personen en voor hun familie zijn nog belangrijker. Daarom is veiligheid voor Dienstenaanhuis een topprioriteit. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in het verkeer op weg van en naar het werk.

Communicatie

Voor een bedrijf als Dienstenaanhuis is communicatie bijzonder belangrijk. Onze huishoudhulpen verzorgen het contact van Dienstenaanhuis met de klant. Ze worden opgeleid om afspraken correct na te leven. Dat houdt ook in dat ze bepaalde opdrachten van een klant mogen weigeren wanneer die taak niet toegelaten is binnen het wettelijk kader van de dienstencheques.

Wij luisteren ook naar onze klanten en medewerkers om onze werking constant te verbeteren. We geven hen bijvoorbeeld de kans om via anonieme tevredenheidsenquêtes, georganiseerd door Howest (Hogeschool West-Vlaanderen), feedback te geven.

Correcte administratie

Om een financieel gezonde dienstverlening mogelijk te maken, is een correcte administratie noodzakelijk. Werken met elektronische of papieren dienstencheques is niet complex, maar het vereist wel een zekere discipline van de huishoudhulp. En ook van de klant.