Opening kantoor Deerlijk

Het kantoor te Deerlijk is verhuisd naar de Stationsstraat 33.

Het gloednieuwe kantoor bevindt zich op slechts een boogscheut van het oude pand.

Er is ook een strijkpunt in onder gebracht, dit in samenwerking met Secopass.

 

Het nieuwe kantoor werd volledig omgetoverd in de Dienstenaanhuis-stijl.

Op die manier willen we in Deerlijk een nieuwe wind laten waaien waardoor we een echt begrip zullen worden onder de Deerlijknaren.

Coördinatoren Anou en Joni zullen jullie er met open armen ontvangen.

 

Anou is al sedert 2009 actief in het huidige kantoor van Deerlijk, dus de verhuis is voor haar wel spannend. De nieuwe locatie heeft heel wat troeven: “Het recent gerenoveerde pand straalt klasse uit en het zal er aangenaam werken zijn omdat er nu ook veel meer lichtinval is.”

 

Joni Startte in februari 2019 bij Dienstenaanhuis in de regio Oost-Vlaanderen. Na haar verhuis naar Zulte was het voor Joni fijner om dichter bij huis te werken. Daarom is ze nu sinds dit jaar actief als coördinator in regio West-Vlaanderen zuid en intussen voelt ze zich er al helemaal thuis: “De lichtrijke kantoorruimte geeft me mentale rust waardoor ik telkens de dag kan starten met de glimlach. Het is modern en in de kleuren van Dienstenaanhuis. Ik voel me goed op mijn nieuwe werkplek.”

 

Op zaterdag 25 september werd het kantoor dan ook feestelijk geopend!

 

Wil je graag werken als huishoudhulp? Of ben je op zoek naar hulp in het huishouden? Aarzel dan niet om ons te contacteren, dat kan ook telefonisch op het nummer 056/49.44.02.