Er beweegt wat in het kantorenlandschap van Dienstenaanhuis. In 2020 verhuisden enkele kantoren naar een nieuwe locatie en we bouwden onze dienstverlening verder uit in Oost-Vlaanderen met de opening van een nieuw kantoor. Ook in 2021 blijven we niet bij de pakken zitten en kijken we vol vertrouwen naar wat de toekomst ons brengt!

 

Nieuwe opportuniteiten

In de zomer van 2020 openden we de deuren van kantoor Maldegem in het centrum van de gemeente. Coordinator Raïsa De Cae is vastberaden om haar nieuwe kantoor in de Kanunnik Andrieslaan 2 bus 6 uit te bouwen tot een succes. Als rasechte Maldegemnaar weet zij perfect hoe zij haar streekgenoten kan helpen bij de zoektocht naar huishoudhulp.

Het kantoor van Assebroek verhuisde in september 2020 iets verderop in de Baron Ruzettelaan, naar het nummer 172. Coördinatoren Mieke, Marlies, Delphine en Sandy verwelkomen je heel graag in hun mooi ingericht kantoor. Op de bovenverdieping kan je ook ons gloednieuwe opleidingscentrum terugvinden waar we in een levensechte setting opleidingen aanbieden aan onze huishoudhulpen.

In november 2020 verhuisde het kantoor Izegem van de Kasteelstraat 13 naar de Gentsestraat 6. Het kantoor bevindt zich nu pal in het centrum van Izegem. Een uitstekende, commerciële ligging voor coördinatoren Nathalie en Stefanie die vandaaruit een goeie match blijven zoeken tussen klanten en huishoudhulpen.

Vorige maand verhuisde het kantoor in Kortrijk op haar beurt naar de Koning Leopold I straat. Een hoekkantoor met heel veel passage én een moderne inrichting is voor Connie en Loes de uitvalsbasis bij uitstek om de Kortrijkzanen nog beter van huishoudhulp te kunnen voorzien.

 

Verdere groei in 2021

Ook in 2021 staat er heel wat op de planning! Hieronder alvast een vooruitblik naar wat er dit jaar nog allemaal op ons afkomt:

Heel binnenkort openen we een nieuw kantoor in Eeklo. Het kantoor in de Lekestraat 33 sluit de deuren en verhuist naar Markt 31. Coördinator Ann legt de hand aan de laatste voorbereidingen en mag al volgende week de deuren openzwaaien van haar kantoor op de markt in Eeklo.

Ook in regio Roeselare en in regio Deerlijk kijken we uit naar een nieuwe locatie voor onze bestaande kantoren en in regio Tielt bekijken we de mogelijkheden om een nieuw kantoor op te starten. Wordt dus zeker vervolgd!

Wil je graag op de hoogte blijven van al onze plannen? Hou dan zeker onze facebookpagina in de gaten!

Wil je graag werken als huishoudhulp? Of ben je op zoek naar hulp in het huishouden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!