Corona virus

VEILIGHEID VOOROP : DIENSTVERLENING TIJDELIJK STOPGEZET

Beste collega’s,
Beste klanten,

Het is duidelijk dat de maatregelen van de overheid om de risico’s van het Corona-virus tegen te gaan ook ons bedrijf aanbelangen. Gewone oplossingen zoals werken op een veilige afstand, zonder beschermingsmiddelen, volstaan niet.

 

We weten dat het voor iedereen een moeilijke periode is geweest met veel onzekerheid. Daarom hebben we nu een drastische, maar duidelijke beslissing genomen. Veiligheid staat voorop. We willen de gezondheid van onze medewerkers en klanten vrijwaren.

 

Praktisch:

  • Voor onze klanten: We zetten tijdelijk de dienstverlening stop, zodat we mee helpen om de risico’s van het virus in te dijken.
  • Voor onze poets- en huishoudhulpen:  sinds donderdag 19 maart dienen zij thuis te blijven. Wij regelen alle administratie voor de tijdelijke werkloosheid door overmacht.
  • Onze kantoormedewerkers: zij blijven op post, maar door de toevloed aan telefoons en vragen, zijn ze wellicht moeilijker bereikbaar dan anders.

 

We beseffen dat deze maatregel voor een aantal klanten problemen met zich meebrengt. Daarom zoeken we ook naar een oplossing voor die mensen die uitzonderlijk of dringend nood hebben aan hulp. We hebben die oplossing vandaag nog niet, maar we spannen ons in om die zo snel mogelijk te bieden, op voorwaarde dat dit kan gebeuren zonder risico’s voor onze medewerkers en klanten.

 

We laten jullie niet graag in de steek, maar uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen.

 

We hopen dat dit slechts voor een beperkte periode nodig is.

We wensen jullie intussen een goede gezondheid toe, en hou het veilig!

 

Bijkomende informatie voor klanten

Bijkomende informatie voor medewerkers