Corona virus

Update 3 november

Beste collega’s,
Beste klanten,

Het corona-virus is ondertussen weer aan een stevige opmars bezig. Het is dus uiterst belangrijk dat we de veiligheidsmaatregelen zeer strikt blijven opvolgen. Op deze manier kan de dienstverlening zonder problemen worden voortgezet, met respect voor de veiligheid en gezondheid van zowel klanten als medewerkers.

De noodzakelijke veiligheidsmaatregelen kan u hier nalezen.  Ook vindt u onderaan verwijzingen naar een aantal veelgestelde vragen rond Corona voor klanten en medewerkers. Ook klanten laten we voorlopig de keuze of er al hulp gewenst of mogelijk is.

Vindt u het antwoord op uw corona-gerelateerde vraag niet onmiddellijk terug, stel deze dan gerust via het chatkanaal dat u rechtsonderaan deze pagina vindt. Onze operatoren staan voor u klaar om u snel een antwoord te bezorgen op uw vragen en bezorgdheden.

Voor niet-corona-gerelateerde vragen, of voor meldingen rond uw dienstverlening, kan u uiteraard zoals steeds terecht bij uw coördinator. Zij staat voor u klaar via telefoon of mail.  Uiteraard kan u nog steeds op onze kantoren terecht, maar dan vragen we u in de huidige omstandigheden om een afspraak te maken. Zo kunnen we erover waken dat er niet te veel personen tegelijk aanwezig zijn in het kantoor en u onmiddellijk kan worden geholpen met uw vraag of probleem. 

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar! 

 

Bijkomende informatie voor klanten

Bijkomende informatie voor medewerkers